Најдоброто од природата

 

НАЈВКУСНО ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК ОД НАШИТЕ НИВИ ДО ВАШАТА ТРПЕЗА.

 
 
 
 

Откупуваме

 

 
 
Нашиот тим секогаш внимава при изборот на нашите кооперанти - земјоделци.
 
Прочитај повеќе»
 
 
 

Калибрираме

 

 
 
Вршиме калибрирање на прoдуктите.
 
 
 

Пакуваме

 

 
 
Нашиот тим работи на исполнување на критериумите на нашите клиенти.
 
Прочитај повеќе»
 
 
 

Извезуваме

 

 
 
Извезуваме продукти во повеќе држави.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Долгогодишна традиција и квалитет

 

Ал Ма-Савиќ ДООЕЛ е семејна компанија со долга традиција во производството и трговија на овошје и зеленчук и тенденција на нивна промоција и пласман на странските пазари.

 
 
 
 
 
 
 

СЕКОГАШ НАЈДОБРИ ПРОИЗВОДИ

 
Се залагаме за обезбедување на квалитетна услуга
 
 
 

ДИРЕКТЕН КОНТАКТ

 
Ние работиме и сме во директен контакт со производителите на овошје и зеленчук
 
 
 

ДОЛГОРОЧНА СОРАБОТКА

 
Нашата компанија е секогаш отворена за соработка со лојални и чесни клиенти за долгорочна соработка за обостран интерес.